ZONGULDAK / ALAPLI - Kasımlı Ortaokulu

Nis

7. kez Yeşil Bayrak başvurusunda bulunan okulumuz Eko Okullar Programı kapsamında yapılan çalışmaların yerinde görülebilmesi amacı ile ziyaret edildi.

İki yıldır çalışmakta olduğumuz "Sağlıklı Yaşam ve GDO" konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Okulumuza yaptığı ziyaret ve çalışmalarımız hakkındaki olumlu değerlendirmeleri için TÜRÇEV yetkilisi Sait Bey'e, Koordinatör Öğretmenimiz Seda Şirin'e ve Eko Tim öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Adem GÜLŞEN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat Çevik,  İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Abdulkadir Altuntaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Abdulvehap Demirel bugün okulumuzu ziyaret ettiler. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret programında öğretmenlerimizle de görüşen ziyaretçilerimize okulumuz hakkında bilgiler verildi. Ziyaretlerinden çok memnun olduğumuz müdürlerimize Kasımlı Ortaokulu ailesi adına çok çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası kapsamında düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi-Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü kapsamında ilçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında ilçe 2.olan öğrencimiz Zeynep Begüm Özsoy ve şiir dalında ilçe 2.si olan Ayşe Karacan ilçemizde düzenlenen törende ilçe protokolümüzün elinden ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi cani gönülden kutlarız. . Başarı da emeği olan başta Türkçe zümremize,, öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl 3. ayın 14. günü yani 14 Mart günü “Pi Günü” olarak kutlanır. Çünkü “Pi sayısı”nın ilk basamakları 3,14… ile başlar.

Bugün matematik için de çok önemli bir gün. Matematiğin önemli sabitlerinden bir tanesi olan pi sayısını kutlama günü.2020 yılından itibaren UNESCO Dünya Matematik Günü olarak da kutlanmaktadır.

Bugün matematiğe emek veren, matematiği nesilden nesile aktaran tüm matematikçilerin günüdür. Dünya Pi Günü ve Matematik Günü'nü kutlarken matematik biliminin önemini öğrencilerimize aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz.#pigünü #matematik

Mrt

İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’üncü yılında okulumuzda düzenlenen program ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını ve Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Anadolu Yıldızlar Liginin 2024 yılı il elemeleri kros müsabakalarında sporcularımız büyük başarı elde ettiler. İşte başarılarımız:

2012 doğumlu kızlar

Firdevs Ceyda Keskin il 1.si

Ümmü Gülsüm Görmez il 2.si

2012 doğumlu erkekler

Bilal Yenilmez il 2.si

İlker Aydın il 3.sü

Emirhan Yüksel il 4.sü

2011 Doğumlu Kızlar

Ayşe Karacan il 2.si

Ecrin Zeynep Yüksel il 3.sü

Nazlı Sezer il 4.sü

Fatmanur Acar il 5.  si

2011 Doğumlu Erkekler

Hüseyin Kaan Akyüz il 1.si

Fikret Demirtaş il 2.si

Bu başarıda emeği olan Beden Eğitimi öğretmenimiz Serkan Küçük ve tüm öğretmenlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz.

23 Mart'ta Karabük' te yapılacak bölge müsabakalarında tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Mrt

1 - 7 Mart Deprem Farkındalık Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimiz siren sesleri duyulunca "çök, kapan, tutun" yöntemini başarılı bir şekilde gerçekleştirip sonra tahliyelerini gerçekleştirdiler.

Mrt

Alaplı İlçe Müftülüğü tarafından okulumuzda "Vatanseverlik" konulu seminer verildi.

Şbt

Vakıfbank Voleybol Kulübünün Yarının Sultanları Projesi kapsamında Zonguldak'ta Kasımlı Ortaokulu sporcuları ile Zonguldak site spor salonunda bir araya gelen Milli takımımızın eski antrenörü ve Vakıfbank ın efsanesi GİOVANNİ GUİDETTİ ile çok güzel saatler geçirdiler .Yaklaşık 2,5 saat süren antrenmanda hem öğrendiler hemde çok eğlendiler. Sporcularımızla tek tek ilgilenen efsane antrenörümüze  çok teşekkür ediyoruz. Diğer yardımcı antrenörlerimize  ,bizleri organizasyona davet Eden İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

Ereğli İşkur iş danışmanı Halil İbrahim Özdemir, 8.sınıf öğrencilerine iş ve meslek edinimi ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Ock

2023-2024 EÖY 1. Dönemi bugün okulumuzda yapılan karne töreni ile sona ermiştir.Karne  törenimize katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Selçuk KÖKSAL,Jandarma  komutanımız Sayın İbrahim GUZGUN, Emniyet Müdürümüz Sayın Baki ACAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat ÇEVİK 'e teşekkür ederiz. Ziyaretleri ve öğrencilerimizin karne heyecanlarını ortak olmaları bizler çok mutlu etmiştir.

Evde Eğitim alan 7. Sınıf öğrencimiz Enes Yenilmez'e karnesini verdik. Mutluluğu gözünden okunan öğrencimizin başarıları daim olsun.Gözlerindeki ışıltı hiç eksik olmasın. Ayrıca Evde Eğitim Öğretmeni Ayşe KESGİN'e ve ailesine teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda son hafta okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.