ZONGULDAK / ALAPLI - Kasımlı Ortaokulu

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerimizi güzel bir mezuniyet töreni ile uğurladık. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda program  düzenlenmiştir.

“Tabiata saygı, aklın vicdanıdır.”

Dünya Çevre Koruma Haftası kutlu olsun.

Haz

7. sınıf öğrencilerimiz Alaplı Şehit Recep Turan Ortaokulu'nun düzenlediği Süper Beyinler Matematik Bilgi Yarışması'na katılmışlardır. Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür ederiz

Haz

Şehit Mahir Yener İlkokulu ile birlikte ÇEDES projesi kapsamında her iki okulun öğrencileri ile Gençlik ve Spor Merkezinden okulumuza gelen değerli hocalarımız çeşitli aktiviteler gerçekleştirmiş olup bizlerin ve de öğrencilerimizin eğlenceli saatler geçirmesine vesile olmuşlardır. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda Anneler Günü kapsamında program düzenlendi. Program sonunda velilerimize, okulumuz tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. "Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur." Mustafa Kemal Atatürk Tüm annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun.

Haz

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerine Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında kardeş okulumuza ( Hatay -Kırıkhan -Ertuğrul Gazi Ortaokulu) destek amaçlı Şehit Mahir Yener ilkokulu ile birlikte düzenlediğimiz kermesimiz gerçekleştirilmiştir. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen saygıdeğer öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ,kıymetli velilerimize, çalışanlarımıza ve çevre halkımıza teşekkür ediyoruz.

May

Alaplı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri okulumuzda denetimlerde bulunmuşlardır.

May

Öğretmenlerimizin, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şubenin ve öğrencilerimizin katılımıyla "Trafik ve İlk Yardım Haftası" kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisinin ardından şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi. İlçe jandarma komutanlığı trafik şube tarafından öğrencilerimize bilgi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Devrek Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi'nin düzenlediği Zonguldak Çözüyor matematk olimpiyatlarına katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Bando takımımız eşliğinde düzenlenen yürüyüşün ardından halk oyunları gösterilerimiz ve ardından yapılan yarışmalarımızla çok keyifli anlar yaşandı. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen yarışmalarda ortaokul şiir kategorisinde ilçe 1.si olan 7/B sınıfından öğrencimiz Sena GÜVEN olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mukadder ESEN ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Harun Soy tarafından öğretmenlere ve öğrencilere 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında seminerler verildi. Sınıflarda belgesel izlendi.